Student Kick-Off genomineerd voor Gentrepreneur Award

Nominatie-Ghentrepreneur-nieuw

 

 

Keep your fingers crossed dames en heren want dit jaar sleepten de organisatoren van Student Kick-Off een nominatie voor de Gentrepreneur Awards in de wacht. Samen met twee andere organisaties dingen we mee naar de fraaie titel ‘Inspirerend Initiatief van 2017’. Een titel die ondernemingszin en/of ondernemerschap bij 18- tot 25-jarigen in de kijker zet. Aan wat hebben wij in godsnaam zo’n eer verdiend? Simpel. Jaarlijks vormt SKO een leeromgeving en voedingsbodem voor studenten met ondernemingszin. Met onze Rock Rally bieden we kansen voor jonge bands, dankzij het infodorp krijgen ook studentenverenigingen een platform en met de campustour en het festival zelf zorgen we ervoor dat het academiejaar niet alleen op een aangename maar ook informatieve en ondersteunende manier van start gaat. Winnen we of niet? Dat komen we op woensdag 3 mei komen te weten. Duimen. Allemaal! Ook jij daar. Op de achterste rij.

Meer informatie over het evenement en de organisatie kunnen jullie hier terug vinden: https://gentrepreneur.gent/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *