Volledig Rugzakkenverbod op Student Kick-Off

14502103_10210228805387542_742587195_n

 

Omwille van veiligheidsoverwegingen werd in samenspraak met de politie beslist om geen rugzakken toe te laten. De organisatie van Student Kick-Off 2016 roept op om alle rugzakken en handtassen die groter zijn dan een A4-blad thuis te laten. Er geldt een volledig rugzakkenverbod op het Sint-Pietersplein. Er worden een beperkt aantal betalende lockers voorzien in de Sint-Amandstraat richting Sint-Kwintensberg.

In samenspraak met de ordediensten werd beslist om over het volledige Sint-Pietersplein een totaal rugzakkenverbod te handhaven. Rugzakken groter dan een A4-blad zullen niet worden toegelaten op het terrein. De organisatie roept op om alle rugzakken thuis of op kot te laten. Voor mensen die hun rugzak niet kwijt kunnen, zijn er betalende lockers voorzien in de Sint-Amandstraat richting Sint-Kwintensberg. Lockers worden verhuurd voor vijf euro, maar zijn wel groot genoeg voor meerdere rugzakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *