Dopjes voor hondjes!

hondje_dopjes_sko

Bij student Kick-Off weten we maar al te goed dat de gemiddelde student veel liefde kent voor pintjes maar dit jaar moedigen we jullie ook aan eens een frisdrankje of watertje te drinken tijden SKO! Niet omdat we denken dat te veel bier invloed heeft op jullie, uiteraard perfect, studieresultaat. Het is tenslotte nog maar het begin van het academiejaar en die examens zijn nog ver weg. Maar wél omdat jullie hiermee een goed doel steunen!
Namelijk de opleiding van blindengeleide honden. En zeg nu zelf, die kleine schattige heldjes verdienen wel een goede opleiding. Alle dopjes van frisdrank en water die dit jaar tijdens SKO over de toog gaan worden onmiddellijk verzameld door onze geweldige vrijwilligers achter de bar en na afloop van het evenement binnengebracht bij een inzamelpunt van deze dopjesactie. De dopjes worden dan doorverkocht aan bedrijven die het plastiek recycleren en hergebruiken en zo komt het nodige geld bij het Belgisch Centrum Voor Geleidehonden vzw terecht. Wist je trouwens dat je ongeveer 77.500 kg dopjes nodig hebt om een opgeleide en afgeleverde blindengeleidehond te kunnen financieren? Drinken is de boodschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *