Introducing: Red bull Elektropedia’s Second Stage

redbullelektropedia

 

 

Dankzij Red Bull Elektropedia verwelkomen we jullie ook dit jaar op het Sint-Amandsplein aan onze Second Stage. Een plek waar jullie kunnen dansen, huppelen, swingen en zwieren op de muziek van geweldige Decadence dj’s. Verwacht jullie aan toppers zoals Woomes, Lebawski, Sir Jacobs, Seba Lecompte, TRiXY en Pete Howl.

15u00 – 16u30: Woomes

 

Deephouse, basshouse, techhouse en alle andere huizen, ze hebben het allemaal. Om 15u00 opent Woomes onze Second Stage op het Sint-Amandsplein. Woomes bestaat uit Werner Resseler en Naomi Terriere. Het Gentse duo ontmoette elkaar tijdens hun studies Dierengeneeskunde aan de Universiteit Gent en zijn sindsdien onafscheidelijk. Eerder stonden ze al in de Culture Club, Decadance en Niche Club en op 28 september kunnen ook jullie ze bewonderen op de Student Kick-Off. Bereid jullie voor op ‘funky tracks’ van vroeger met een ritme van ‘poundin’ techhouse’.

 

16u30 – 18u00: Lebawski

 

Deze zomer op Tomorrowland, binnen enkele dagen op de Student Kick-Off. Lebawski brengt jullie house, techhouse en techno met invloeden uit Berlijn. Om het met de woorden van Lebawski zelve te zeggen: “If you like good music and don’t mind to discover new music with a good vibe you should consider listening and dancing to Lebawski.” En luisteren zullen we!

 

18u00 – 19u30: Sir Jacobs

 

Aron Sirjacobs brengt ons een waaier van verschillende genres (Tech house,House ,Funk, Techno, Dance,Pop,etc) maar heeft vooral een passie voor house muziek. In Gent zie je hem vaak verschijnen in De Viking, Decadence of Niche Club en deze zomer stond hij op Tomorrowland waar hij plaatjes speelde voor Studio Brussel bij Dreamville Radio. Verwacht je aan steengoede, dansbare platen met af en toe een commerciële toets.

 

19u30 – 21u00: Seba Lecompte

 

Decadence Resident Dj Seba Lecompte brengt jullie ‘Techno and beyond’, een warme mix van techno en (tech)house muziek met invloeden van Detroit en Chicago. Eerder al op Laundry Day, Café D’Anvers en I Love Techno en op 28 september kan je hem bewonderen bij ons, op de Student Kick-Off!

 

21u00 – 22u30: TRiXY

 

De donkere Deep Techno van TRiXY is voor kenners van de ‘underground techno scene’ al lang geen onbekende meer. Deze topmadam zorgt voor een combinatie van ‘Dark Deep Techno’ met ‘oldskool elements’ en ‘hints of Acid’. Benieuwd wat zo’n cocktail zal brengen? Kom om 21u00 een kijkje nemen op onze Second Stage!

 

22u30 – 0u00 Pete Howl

 

Pete Howl staat ook wel eens bekend als ‘King Of The Afterparty’. Als Resident Dj van Decadance lanceerde hij de ondertussen vertrouwde concepten Kiss Kiss Bang Bang, Tijgerkracht en Howl’s Treat. Pete sluit de Second Stage af met house en techno. En zoals hij zelf zegt, ‘Howlen’ is toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *