Van Haute Dogs tot Willy’s Nachos – Culinaire hoogstandjes op SKO

schermafbeelding-2016-09-22-om-13-19-55

Knorrende magen zijn ZO passé.

Ook wij zijn volledig mee met de laatste (hipster)trends en hebben dit jaar voor jullie een foodtruckvillage voorzien. Benieuwd wat je er allemaal kan vinden? Scroll snel naar beneden, kwijlen mag.

Foodmaker

Starmeal is al jarenlang de vaste leverancier van gezonde en originele slaatjes. Sinds kort stapte het bedrijf rechtstreeks naar de consument met een vernieuwd Foodmaker-concept. De klant kan zelf creatief te werk gaan en een pastasalade samenstellen voor een redelijke prijs. Op Student Kick-Off zal hun bus, ontworpen door Jeroom, alvast de eye-catcher tussen alle foodtrucks zijn. Allen daarheen!

Wurst

Het succesverhaal van Jeroen Meus kwam dit jaar naar Gent en kon natuurlijk ook niet ontbreken. Een creatief concept dat staat voor kwaliteit en nieuwe smakencombinaties. De kans is groot dat je als ‘hipster’ wel al eens een kijkje hebt genomen aan de Nederkouter, maar nog eens genieten van zo’n ‘haute dog’ kan zeker geen kwaad!

Potatolicious

Potatolicious is het bewijs dat fast food niet hoeft samen te gaan met junk food. Denk aan aardappelen vol met verse groenten en ander lekkers zoals kaas, spekjes en heerlijke sauzen. Gewone gepofte aardappelen zijn het niet want met veel variatie en vooral innovatie brengen ze een gewoon aardappelgerecht naar een hoger niveau. Budgetvriendelijk, studentikoos en Gents, meteen een volwaardig onderdeel van Student Kick-Off!

Willy Nacho

Wat zou een drankje zonder een hapje zijn? Speciaal vanuit het buitenland laten we deze sympathieke Nederlander afzakken naar Gent om jullie de beste nacho’s aan te bieden. Daarbij komen nog enkele garnituren zoals gehakt en Jalapeños. Ideaal voor bij een frisse cocktail, of meerdere natuurlijk!

MoCo

Naast dit gevarieerde aanbod aan eten hebben we dan nog MoCo. Deze Gentse studentes zorgen voor hippe cocktails met vers fruit en geven je een glimlach zonder meerprijs. Zij leggen jullie met veel plezier het concept uit in een filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *